oloa

Na fa'aalia Panda i le 18th International Water Conservancy Advanced Technology Products Promotion Conference

Tautotogo ia Aperila, o loʻo tuputupu aʻe mea uma.O Aperila 20, o le "18th International Water Conservancy Advanced Technology (Products) Promotion Conference" na faia i Zhengzhou City ma faai'u manuia.Faatasi ai ma le autu o le "Digital Intelligence Driven, Smart Water Conservancy", o le konafesi na aumaia ai i tagata uma le manaʻoga o le "manaʻoga traction, talosaga muamua, faʻamalosia numera ma le faʻaleleia atili o le gafatia", faʻaogaina numera, faʻasologa, ma le atamai e avea ma laina autu, ma ata numera. , faʻataʻitaʻiga atamai, ma le saʻo o le faia o filifiliga e pei o le ala, faʻalauteleina le faʻalauiloaina o vaifofo atamai o le faʻasaoina o vai o le tolu-dimensional manatu, pulega tuʻufaʻatasia ma le faʻatonutonuina, faʻatulagaina lelei, ma le faʻatulagaina atoa, faʻapea foʻi ma vai inu vai inu vai i taulaga i lalo o le "fou. tulaga fa'aleatunuu GB5749-2022".

Nofoaga fa'aaliga i totonu Panda

Nofoaga fa'aaliga i totonu Panda

Nofoaga fa'aaliga fafo Panda

Panda Group na faʻaalia se faasologa o oloa faʻapitoa i lalo o le faʻasao vai atamai ma vaifofo vai inu vai i tua, e aofia ai le faʻamamaina o le vai o le taulaga W membrane, fale vai faʻapipiʻi atamai, faʻataʻitaʻiga atamai, masini faʻalogo atamai, faʻasao vai faʻapolopolo atamai, faʻavae vai inu faʻatoʻaga atamai. , ma isi, ma manumalo autasi fa'afetai mai tagata popoto ma ta'ita'i i luga o le saite.

Jing Jinlong, Fa'atonu Fa'atekinisi a le Panda Group Henan Branch, na tu'uina atu se tautalaga autu i le "Urban and Rural Integrated Water Supply Solutions i lalo o le Tulaga Fou" i le fonotaga.Amata mai le tulaga o loʻo i ai nei o le tuʻuina atu o le vai i nuu i tua, iloilo le faagasologa atoa o le aveeseina o le vai, gaosiga o le vai, faʻasalalau vai ma tufatufaina atu i tagata faʻaoga, ma le faʻafefea ona iloa le atamai, numera ma le lelei o le suavai i tua e ala i meafaigaluega poʻo tekinolosi.

O lenei fonotaga fa'alauiloa ose fa'amoemoe tele e fa'atatau i le fa'alauiloaina o nofoaga vevela o atina'e maualuga o le fa'asao vai, ma ose auala taua mo le alamanuia fa'asao vai e fefa'asoaa'i ma a'oa'oina ai tekonolosi fa'aonaponei i totonu ma fafo.O matou, Panda Group, o loʻo tuuto atu i le faʻalauiloaina o le alualu i luma ma le faʻafouina o tekinolosi i totonu o le alamanuia faʻasao vai, fesoasoani i le atinaʻeina maualuga o le faʻaleleia o vai i se tulaga fou, puipuia o vai lanu meamata ma mauga, ma avea ma taʻitaʻi i le vai i le lumanaʻi. alamanuia.

Panda, fai le fa'asao vai atamai ia saogalemu ma fa'afaigofie!


Taimi meli: Me-15-2023